Båtvarv mitt i Stockholms skärgård

Som kund hos får Ni tillgång till ett fullservicevarv med alla resurser Ni kan tänkas ha behov av.

Marinan har kompetens både när det gäller motorbåtar och segelbåtar, allt från bottenmålningar till trimning av motorer eller segel.

En modern båt är full av elektronik, vi har specialutrustningen och kunnandet för att se till att er båt fungerar på bästa sätt.

Vi erbjuder båtplatser sommar och vinter i en välbelägen lugn och skyddad hamn i direkt anslutning till Stockholms skärgård.

Marinan Österskär AB ligger i Sätterfjärden innanför Trälhavet, endast 3 mil från Stockholm just vid Roslagsbanans ändhållplats (Avgår från Östra Station).

Hanteringen av era båtar sker tryggt och effektivt med våra hydraulvagnar med lyftkapacitet på 6 och 23 ton.

Vi har öppet hela året och vi är även tillgängliga för våra fullservicekunder utanför ordinarie arbetstid om ni behöver snabb hjälp.

Det finns gott om parkeringsplatser på området!

Vårt mål

Vi vill att Ni som kund skall ha ett så bekymmersfritt båtägande som möjligt. Att vara på sjön skall vara roligt och avkopplande och man ska känna sig trygg med sin båt och utrustningen ombord. Man ska inte behöva känna sig osäker och oroa sig för små och stora problem.

Därför vill vi försöka ge er en så enkel och trevlig säsong som möjligt genom att alltid finnas tillgängliga via telefon för våra fullservicekunder om olyckan skulle vara framme.

Vårt främsta mål är att Ni skall kunna njuta så mycket som möjligt av säsongen och ert båtägande.

/Vi På Marinan Österskär

Vårt främsta mål är att Ni skall kunna njuta så mycket som möjligt av säsongen och ert båtägande.

/Vi På Marinan Österskär