Vinterförvaring båtar

Vi har vinterplatser för din båt! Vi erbjuder drygt 150 båtplatser i alla storlekar – såväl inomhus i våra fina varmhallar som utomhus med omsorgsfull täckning. Välj den vinterförvaring och båtplats som passar dig bäst, där du med fördel kan kombinera den med vårt servicepaket som ger dig tillgång till komplett båtservice, båtreparation och mycket mer. Hela marinan övervakas året runt av vaktbolag och kameraövervakning.

All hantering av båtarna sker smidigt och säkert med våra hydraulvagnar som har en kapacitet på 23 respektive 6 ton. Vi tar hand om din båt under vintern där vi kan tvätta, konservera, bottenmåla och polera samt genomföra på- och avmastning för segelbåtar. Vi förvarar även segelbåtar med masten på. Boka båtplats så snart som möjligt och säkra din vinterplats!

Vinterplatser för drygt 150 båtar i alla storlekar finns inomhus i våra fina varmhallar eller utomhus med omsorgsfull täckning. Välj lämplig förvaring och kombinera med bästa servicepaket så ordnar vi resten. Boka plats så snart som möjligt så att ni är säker på att få en bra plats till vintern. Hela marinan bevakas året runt av vaktbolag samt är kameraövervakat.

All hantering av båtar sker smidigt och säkert med våra hydraulvagnar som har kapacitet på 23 respektive 6 ton. Givetvis tar vi hand om er båt under vintern, tvättar, konserverar, bottenmålar och polerar samt genomför på- och av-mastning för segelbåtar. Vi förvarar även segelbåtar med masten på.