Båtplats Stockholm

Söker du en båtplats i Stockholm för din båt? Då har du hamnat rätt!

Läs merAnmäl intresse

Båtplats i Stockholm året runt

Är du på jakt efter en båtplats i Stockholm? Då har du hittat helt rätt! På vårt båtvarv i Stockholms Skärgård erbjuder vi ett flertal båtplatser och allt form av båtservice för ett bekymmersfritt båtliv.

Båtplatser i Stockholm med god säkerhet

Hos Marinan Österskär hittar du båtplatser i Stockholm med god säkerhet, oavsett om det gäller vinterförvaring i vår varmhall eller sommarplatser. På båtvarvet är det inhägnat där tillhörande båtplatser är kameraövervakade och grindarna är låsta efter arbetstid.

Båtplats sommar

På sommaren kan vi erbjuda 150 sommarplatser fördelade på flera stadiga bryggor. På vårt båtvarv förvarar du din båt mitt i Stockholms skärgård utanför de skvalpiga farlederna närmast stan, och på samtliga bryggplatser ligger alla båtar bevakade av vaktbolag, kameraövervakning och tryggt förtjöjda i Y-bommar.

Läs mer om sommarplatser

Båtplats vinter

Hos Marinan Österskär erbjuder vi även vinterplats för din båt. Vi har drygt 150 båtplatser i Stockholm i alla storlekar – såväl inomhus i varmhall som utomhus med omsorgsfull täckning. Välj den båtservice som passar dig bäst, där du med fördel kan komibnera den med vårt servicepaket som ger dig tillgång till komplett båtservice- reparation.

Läs mer om vinterplatser

Anmäl intresse för båtplats i Stockholm

Vi ser fram emot din ansökan!

På samtliga bryggor finns belysning och el- och vattenuttag
Det finns även ett antal platser långskepps
Bilparkering finns i den inhägnade Marinan