Marinan Österskär – ett båtvarv i Stockholm

Marinan Österskär är vackert belägen i Stockholms Skärgård. Vi tillhandahåller båtförvaring med såväl sommarplatser som vinterförvaring i varmhall för din båt. Vi har som ambition att leverera fullservice av högsta kvalitet och på vårt båtvarv står du som kund i fokus. Därför erbjuder vi även drevservice och båtreparation såsom båtlackering, bottenmålning, reservdelar, båtmotorservice och mycket mer. Du är alltid välkommen att bli en del av vårt båtvarv i Stockholms Skärgård. Hör av dig till oss!

Ett båtvarv med lång erfarenhet av motorbåtar och segelbåtar – allt från bottenmålning och båtlackering till båtmotorservice.

En modern båt är full av elektronik och kräver kompetens för bästa båtservice. Vi är bra på båtmotorer och reservdelar till Yanmar, Mercury, Volvo Penta m.fl.

Vi erbjuder båtplatser i Stockholm på sommar och vinter på ett väl övervakat båtvarv i direkt anslutning till Stockholms skärgård.

Marinan Österskär AB ligger i Sätterfjärden innanför Trälhavet, endast 3 mil från Stockholm vid Roslagsbanans ändhållplats (Avgår från Östra Station).
Hanteringen av era båtar sker tryggt och effektivt med våra hydraulvagnar med lyftkapacitet på 6 och 23 ton.
Vi har öppet hela året och vi är även tillgängliga för våra fullservicekunder utanför ordinarie arbetstid om ni behöver snabb hjälp.

Fullservice båtvarv i Stockholm

På vårt fullservice båtvarv i Stockholms skärgård får du ett bekymmersfritt båtägande! Att vara på sjön ska vara roligt och avkopplande, och du kan lita på att du får den hjälp du behöver med din båt, oavsett om det gäller båtplats eller båtservice.

Därför vill vi försöka ge er en så enkel och trevlig säsong som möjligt genom att alltid finnas tillgängliga via telefon för våra fullservicekunder om olyckan skulle vara framme.

Vårt mål

Vårt främsta mål är att ni ska kunna njuta bekymmersfritt av båtlivet! Låt oss ta hand om båtservice, säkerhet, reparation och reservdelar.

/Vi På Marinan Österskär

Njut av båtlivet på vår marina och låt oss ta hand om reparation och service!

/Vi På Marinan Österskär

Kontakta båtvarv i Stockholms Skärgård