Båtservice och båtreparation

På Marinan Österskär är vi duktiga på båtservice och båtreparation – med allt från båtlackering och bottenmålning till båtmotorservice samt reparation av rigg och skov. Vi erbjuder auktoriserad drevservice samt försäljning av båtmotorer och reservdelar till Mercury, Mercruiser och Yanmar. Utöver detta lagerför vi även reservdelar och utför reparationer av Volvo Penta m.fl. Vi tillhandahåller förstås även båtplatser där du kan välja mellan vinterplatser och bryggplatser.

Vi tar även hand om er elektronik på båten! Vi har all nödvändig datakompetens för att göra det möjligt att utnyttja all modern teknologi ombord.

Båtreparation

Vi erbjuder förstklassig båtreparation! Vi åtar oss försäkringsskador och totalrenovering av din båt. Vi har tillgång till mängder av reservdelar och båtmotorer.

Yanmar och Mercury reservdelar

Med hjälp av kunnig personal och ett nätverk av kompetenta kollegor utför vi alla reparationer på skrov, motorer, rigg och mycket mer. Letar du efter reservdelar till Volvo Penta? Det erbjuder vi bland många andra märken, såväl som all form av service för populära Yanmar och Mercury.

Utrustning till din båt

Vi installerar och levererar även kringutrustning såsom ankarspel och bogpropellrar m.m. från de ledande tillverkarna. Kontakta oss om det är något speciellt ni vill ha utfört på er båt.

Båtlackering i vår lackhall

Båtlackering sker i vår egen lackhall där vi har möjlighet att utföra omlackering av hela båtar. Vi lackerar de flesta båtarna med AWLGrip. AWL-Grip är en extremt slitstark färg som många gånger överträffar hållbarheten hos gelcoat.

Båtlackering i vår lackhall

Vi är experter på båtlackering, där vi i vår egen lackhall har möjlighet att utföra omlackering av hela båtar. Vi lackerar de flesta båtarna med AWLGrip. AWL-Grip är en extremt slitstark färg som många gånger överträffar hållbarheten hos gelcoat.