Båtservice och båtreparation

På vårt båtvarv i Stockholms Skärgård har vi erfarna tekniker som utför vår båtservice och båtreparationer – med allt från båtlackering och bottenmålning till båtmotorservice samt reparation av rigg och skrov. Vi erbjuder auktoriserad drevservice samt försäljning av båtmotorer och reservdelar till Mercury, Mercruiser och Yanmar. Sedan en tid tillbaka erbjuder vi även mobil båtservice där  vi med vår servicebil kommer till dig och utför arbetet på plats. Utöver detta lagerför vi även reservdelar och utför reparationer av Volvo Penta m.fl. Vi tillhandahåller förstås även båtplatser i Stockholm där du kan välja mellan vinterplatser och sommarplatser.

Vi tar även hand om er elektronik på båten! Vi har all nödvändig datakompetens för att göra det möjligt att utnyttja all modern teknologi ombord.

Båtreparation

Vi erbjuder förstklassig båtreparation! Vi åtar oss försäkringsskador och totalrenovering av din båt. Vi har tillgång till mängder av reservdelar och båtmotorer.

Mercury och Mercruiser service & reservdelar

Vi är auktoriserade för Mercury och Mercruiser så vi lagerför de flesta servicedetaljerna för din motor eller drev. Med hjälp av kunnig personal och alla specialverktyg såsom diagnosdator m.m. så kan vi effektivt serva och reparera er motor även under högsäsong. Kontakta oss för att boka in en tid för er båt.

Utrustning till din båt

Vi installerar och levererar även kringutrustning såsom ankarspel och bogpropellrar m.m. från de ledande tillverkarna. Kontakta oss om det är något speciellt ni vill ha utfört på er båt.

Kontakta oss för båtservice & båtreparation

Båtlackering i vår lackhall

Båtlackering sker i vår egen lackhall där vi har möjlighet att utföra omlackering av hela båtar. Vi lackerar de flesta båtarna med AWLGrip. AWL-Grip är en extremt slitstark färg som många gånger överträffar hållbarheten hos gelcoat.

Båtlackering i vår lackhall

Vi är experter på båtlackering, där vi i vår egen lackhall har möjlighet att utföra omlackering av hela båtar. Vi lackerar de flesta båtarna med AWLGrip. AWL-Grip är en extremt slitstark färg som många gånger överträffar hållbarheten hos gelcoat.