Mobil Båtservice i Stockholm

Vår servicebil för mobil båtservice kommer till dig! Behöver du serva båten så hjälper vi dig på plats där du har din båt.
Båtservice hemma helt enkelt.

 

Läs merBoka servicetid

Mobil Båtservice

Eftersom vi förstår att det kan vara svårt att hitta tid att ta hand om din båt och det kan också vara svårt att ta båten till en marina eller verkstad. därför har vi börjat med mobil båtservice. Med vår servicebil erbjuder vi dig bekvämligheten att ha en professionell båtmekaniker som kommer till din båt istället för tvärtom. Vi tar hand om allt, så att du kan fortsätta att njuta av din båt utan att behöva oroa dig för underhåll och reparationer. Båtervice hemma eller vid din marina spelar igen roll, vi kommer till dig och utför all upptänklig service.

Läs mer om våra tjänster!

Mobil Båtservice I stockholm

Vi tar hand om din båt på plats med vår servicebil

Våra erfarna och kvalificerade båtmekaniker är utrustade med den senaste tekniken och utrustningen för att utföra alla jobb med högsta kvalitet. Med vår mobila båtservice och egen servicebil kan du spara tid och pengar genom att slippa lasta av och lasta på din båt för reparationer. Vi kommer till dig, vart som helst i Stockholm, så att du kan fortsätta att njuta av båtlivet utan längre avbrott. Båtservice hemma eller någon annanstans är ett smidigt sätt att få båten redo inför säsongen.
Boka din mobila båtservice idag och ha en trygg och säker båtsäsong med oss!

Mobil Båtservice

Anmäl intresse eller boka mobil båtservice i Stockholm

 

Som Båtägare är det viktigt att du tar hand om din båt på ett regelbundet sätt för att säkerställa att den är i gott skick och fungerar som den ska. Ibland kan det dock vara en utmaning att ta båten till en verkstad för service eller reparation, särskilt om du har en hektisk livsstil eller om verkstaden är långt borta. Men tänk om verkstaden kom till dig istället? Det är precis vad Mobil Båtservice i Stockholm gör – vi kommer till dig med vår servicebil och tar hand om din båt. Oavsett om du vill ha båtservice hemma eller på plats i din marina vid din båtplats så är vi tillgängliga för dig.

Att välja Mobil Båtservice i Stockholm från Marinan Österskär är ett smart val för flera skäl. För det första sparar du tid och energi genom att inte behöva ta din båt till verkstaden själv. Vi kommer istället till dig, oavsett var du befinner dig i Stockholm. För det andra får du tillgång till högkvalitativ service och reparation utan att behöva göra några uppoffringar. Vår servicebil är fullt utrustad med allt som krävs för att utföra de flesta reparationer och underhållsåtgärder på plats. Dessutom har vi erfaren personal som kan hantera allt från enkla reparationer till mer komplexa problem. Slutligen, genom att välja Mobil Båtservice i Stockholm kan du vara säker på att du får en professionell och pålitlig tjänst – vårt rykte på Marinan Österskär talar för sig självt!

Vi ser fram emot din förfrågan.

Ring oss på 08-540 851 70

Maila: info@marinanosterskar.se

 150 båtplatser i alla storlekar

Komplett båtservice & båtreparation

Övervakning året runt av vaktbolag