Båtplats Åkersberga – Bryggplatser & vinterförvaring

Är du på jakt efter en båtplats i Åkersberga? Då har du hittat helt rätt! Vårt båtvarv är vackert beläget i Österskär – villaområdet som vid 1900-talets början blev en uppskattad sommarort för stockholmare, och som så förblivit. Österskär ligger i Österåker smidig anslutning till centrala Stockholm via Roslagsbanan.

Hos oss kan du välja bland två olika sorters båtplatser, där vi både erbjuder vinterförvaring i våra trevliga varmhallar såväl som klassiska bryggplatser. Vår marina med samtliga båtplatser är gemytligt beläget i Stockholms skärgård och de flesta båtplatserna är i y-brommar och har tillgång till el. Båtvarvet hittar du på bekvämt avstånd till centrala Stockholm, så du snabbt och enkelt kan ta dig hit! Väl här, i Österskär och Åkersberga har du dessutom nära till fiske, många trevliga restauranger och caféer samt härliga badplatser.

Upplev Österskär och hela Österåkers kommun från Marinan Österskärs båtvarv. Hör av dig till oss redan i dag om du är intresserad av en båtplats i Österskär! Du är alltid välkommen att ringa oss på 08-540 851 70.