Vinterförvaring av båt

Sommaren börjar närma sig slutet och det är hög tid att hitta en båtplats för vintern i Stockholm. Vi på Marinan Österskär vill gärna hjälpa er. I detta inlägg kommer vi därför ta upp saker som vi kan erbjuda våra kunder och vad som är bra att tänka på inför att boka sin vinterplats till hösten. 

På vårt båtvarv i Stockholms skärgård kan vi erbjuda 150 vinterplatser i alla storlekar – såväl inomhus i våra varmhallar som utomhus med omsorgsfull täckning av er båt.

Säker vinterförvaring av din båt

När man väljer att vinterförvara sin båt hos oss på Marinan Österskär kan ni räkna med att er båt är i trygga händer. Hela vår marina har vinterplatser med kameraövervakning och är dessutom larmad och bevakas året runt av vaktbolag. 

Hos oss ska ni känna att ni kan investera i en vinterplats i Stockholm där ni både kan känna er trygga och få den båtservice som ni och er båt förtjänar.

Båtservice & båtreparationer

Vi vill göra er vistelse så smidig och trygg som möjligt.

Tänk på att vara ute i god tid för att säkra er båtplats till vintern. Vi hjälper er gärna med båtservice & båtreparationer. På Marinan kan vi hjälpa er med allt från att tvätta, konservera, bottenmåla och polera till att genomföra på- och avmastning för segelbåtar. 

Hör av er till oss via kontaktformuläret alternativt maila eller ring oss så hjälper vi er med vinterförvaring!