Båtplats i sommar

Snart är det hög tid att hitta en båtplats till sommaren. Vi på Marinan Österskär vill gärna hjälpa er. I detta inlägg kommer vi att ta upp saker som vi erbjuder våra kunder och som är bra att tänka på inför att boka båtplats i sommar.

Vi på Marinan Österskär erbjuder hela 150 båtplatser under sommaren som sträcker sig längs med flera bryggor. Marinan Österskär ligger mitt i Åkersberga, i Stockholms skärgård vilket ger er oändliga möjligheter att ta sig runt i och omkring Stockholm.

Känn er säkra hos oss

När man väljer att ha en båtplats hos oss på Marinan Österskär ligger din båt i trygga händer. Hela marinan har båtplatser med kameraövervakning. Marinan är även larmad och bevakas av vaktbolag under hela året.
Hos oss ska du känna att du kan investera i en båtplats i Stockholm där ni både kan känna er trygga och få den båtservice som ni och er båt förtjänar.

Båtservice

Vi vill göra er vistelse så smidig och trygg som möjligt.
Tänk på att vara ute i god tid för att få tag i en båtplats. Vi hjälper er med båtservice och båtreparationer. Vi gör allt ifrån drevservice, båtlackering, installation av kringutrustning, reservdelar och båtmotorservice. Hör av er till oss via kontaktformuläret eller slå oss en signal så hjälper vi er!