Gillar du också att vara ute i naturen? Precis som vi så är många av våra kunder inte bara förtjusta i båtlivet, utan även friluftslivet i stort. Om du ofta ute i naturen och på sjön, kanske under längre tid i sträck, så känner du säkert till att det finns mycket praktiskt att tänka på. Man behöver ta med sig rätt kläder, bra mat och kanske mindre redskap av olika slag beroende på aktivitet.

Något som lämpar sig för alla åldrar, plagg och aktiviteter är utbytbara blixtlås, och just det erbjuder ZlideOn. Deras sortiment består i blixtlås som är gjorda av tålig zink, och de i olika utförande och storlek. Den patenterade clip-on-lösningen är unik på marknaden och skiljer sig från konkurrenternas modeller, då ZlideOns blixtlås används av engelska militären och har klarat Samsonites utmanande produkttest. ZlideOn låter dig helt enkelt laga dragkedjan på alla tänkbara produkter, bland annat jackor och väskor. Idén med ZlideOn är att verka för en mer hållbar klädindustri, där vi minskar slit och släng och istället återanvänder och reparerar trasiga kläder och accessoarer.

Var säker på att kläderna håller under hela äventyret. Ta med dig ett smidigt multipack från ZlideOn på din nästa bergsbestigning, båttur, vandring eller annan utflykt!